Vår prosess

1

Legg inn organisasjonsstrukturen

2

Opplæring av administrator

3

Opplæring innholdsproduksjon

4

Definer brukerreisen og tilpass

5

Involvere organisasjonen

6

Forprosjekt - piloter deres tilpassede løsning og prøv den ut før årlig avtale inngås.

7

En løsning - et fagmiljø - våre eksperter hjelper dere med å lykkes med e-læring

Hva er en læringsplattform eller læringsportal?

En digital læringsplattform, eller et LMS, er en læringsportal hvor du kan distribuere nettkurs og e-læring til ansatte i din bedrift.

Mange kjenner trolig til læringsplattformer eller læringsportaler i skolen, hvor lærer deler ut oppgaver til elever og studenter. Eksempler på dette er f. eks Fronter, It’s learning, Skooler og Teams.

Nå er det blitt mer og mer vanlig å ta læringsplattform/LMS med kompetansestyring i bruk i det offentlige og hos private bedrifter. MERkompetanse er et slikt LMS.

I praksis vil læringsportalen MERkompetanse kunne gi din bedrift mange gevinster og fordeler. Prinsippene er de samme som i skole, men her er det leder som distribuerer ut aktuelle nettkurs og annen opplæring til de ansatte. Som leder kan du dele ut enkeltstående digitale opplæringsressurser som de ansatte gjennomfører på egen hånd, eller du kan lage blandet læring, hvor du kombinerer fysiske samlinger med digitale kurs.

MERkompetanse er en svært fleksibel læringsplattform. Som leder kan du følge og dokumentere dine ansattes opplæring. Du kan lage egen digital læring med tilhørende passeringstester og kursbevis.

Når læringsressurser blir digitale, f. eks. i form av nettkurs, blir de også lett tilgjengelige fra alle digitale enheter eller flater, og mange bedrifter legger opp til at ansatte kan gjennomføre opplæring også utenfor arbeidstid. Det kan spare din bedrift for utgifter til dyre kurs og overtid – og ikke minst sparer man dyrebar reisetid.

MERkompetanse er basert på den åpne kildekoden til Moodle-plattformen. Moodle er en av verdens mest brukte læringsportaler. Vår læringsplattform har mange gode forfatterverktøy, og vi kan hjelpe din bedrift med å implementere MERkompetanse, lage digitale opplæringsressurser (nettkurs, e-læring) og bygge opplæringsprogrammer ved å sette sammen kurs og andre opplæringsaktiviteter. Vi kan også sette opp sertifiseringer og resertifiseringer basert på opplæringsprogrammene for å sikre at de ansatte til enhver tid har den kompetansen de trenger.

Kort oppsummert gir en læringsplattform som MERkompetanse enkel kompetansestyring i din organisasjon, du kan lage og administrer dine egne kurs, og du får ut rapporter og dokumentasjon om dine ansattes læring og kompetanseutvikling.

Ønsker du å høre mer om MERkompetanse, er det bare å ta kontakt

Flere Artikler

Ønsker du å vite mer om MERkompetanse?

Legg inn navn og telefonnummer eller e-postadressen din, så tar vi kontakt med deg.