Vår prosess

1

Legg inn organisasjonsstrukturen

2

Opplæring av administrator

3

Opplæring innholdsproduksjon

4

Definer brukerreisen og tilpass

5

Involvere organisasjonen

6

Forprosjekt - piloter deres tilpassede løsning og prøv den ut før årlig avtale inngås.

7

En løsning - et fagmiljø - våre eksperter hjelper dere med å lykkes med e-læring

Våre eksperter fra Telemark Kompetanse er der for deg!

Telemark Kompetanse har gitt opplæring til ledere og ansatte i over over 200 organisasjoner. Nøkkelen for å lykkes er å få tilgang til eksperthjelp ved behov, og vårt mål er at våre kunder skal lykkes.

Etter mange års erfaring med innføring og opplæring i å ta i bruk en læringsplattform, erfarer vi at det er få som har tilgang til en dedikert person som har alle de ulike kvalifikasjonene som trengs for å lykkes med å ta i bruk en læringsplattform. Nøkkelen for å lykkes er å kunne bistå de ulike roller – ansatte, ledere, superbrukere og administratorer – med opplæringen og tilgang til eksperthjelp ved behov. Men når dere velger å benytte MERkompetanse, får dere ikke bare tilgang til én ekspert. VDere får tilgang til et team av eksperter, fordi vi ønsker at våre kunder skal lykkes! Det er derfor vi kaller oss Team-as-a-service (TaaS).

Alle kan ikke være gode på alt alltid, og derfor har vårt ekspertteam en grunnleggende breddekompetanse i bruk av læringsplattformer, men samtidig har hver enkelt dybdekompetanse på alle de områder som er nødvendige for å hente ut gevinster.

Det er vårt mål at vi alltid skal kunne hjelpe med det som skal til for å lykkes. Flere av våre eksperter har formell pedagogisk bakgrunn, helsefaglig bakgrunn, kompetanse på området helse og IT, erfaring fra skoleutviklingsprojekter og prosjektleder- og prosessledererfaring, i tillegg til nødvendig kompetanse på å ta i bruk en læringsplattform og utvikle læringsinnhold.

Vi har ekspertise på teknisk funksjonalitet i LMS, organisasjoners anvendelse av læringsplattform, nettpedagogikk, bygge elæring i Moodle og H5P og bred kjennskap til nasjonale læringsressurser.

Flere Artikler

Ønsker du å vite mer om MERkompetanse?

Legg inn navn og telefonnummer eller e-postadressen din, så tar vi kontakt med deg.